ETU ry - Edustajat turvapaikanhakijalapsille
   Företrädare för asylsökande barn
   Guardians for asylum seeking children

Ajankohtaista | ETU ry | Kokoukset | Aineistot | Julkaisut | UKK | Uutisarkisto | Linkkejä | Facebook

På svenska | In English

ETU ry – Edustajat turvapaikkahakijalapsille

ETU ry on valtakunnallinen yhdistys, jonka tarkoituksena on palvella kaikkia turvapaikanhakijalasten edustajia ympäri Suomea. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, kehittää ja valvoa edustajien yleisiä ja yhteisiä toimintaan ja tehtäviin liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa sekä parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä. Toiminnan tavoitteena on edistää ilman huoltajaa tulleiden turvapaikanhakija- ja pakolaislasten edun toteutumista.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:
- seuraa alan kehitystä ja lainsäädäntöä, tekee niihin liittyviä aloitteita, esityksiä ja antaa lausuntoja
- välittää alaan liittyvää tietoa, laatii selvityksiä ja edesauttaa alaan liittyvän koulutuksen toteutumisesta
- antaa neuvontaa ja opastusta yhdistyksen jäsenille edustajan tehtävästä ja toiminnasta

Yhdistyksen jäsenet
Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt ja joka on toiminut tai toimii kotouttamislain mukaisena edustajana ja sitoutuu edustajakoulutuksiin.
Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
Yhdistyksen hallitus hyväksyy hakemuksesta varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet.
Yhdistyksen jäsenmaksu yksittäisille henkilöille on 20 euroa / vuosi.
Kannatus- ja yhteisöjäsenmaksu on 100 euroa (kertasuoritus).

Ota yhteyttä: info(ät)edustajat.fi. Tekninen tuki: larry.karkkainen(ät)kansanopistot.fi

Liity jäseneksi / Bli medlem: Lomake/Blankett

Esittely: PDF | Presentation: PDF | Presentation: PDF